Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelem

A weboldalunk címe: https://masikprodukcio.hu.

Jelen tájékoztató a Másik Kulturális Egyesület (továbbiakban: Színház) adatkezelési és adatvédelmi elveit rögzíti.

Az adatkezelés célja: Színház kizárólag olyan személyes adatot kezel, mely szolgáltatásai nyújtásához szükséges. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

A Színház a személyes adatok kezelésére harmadik fél közreműködését igénybe veheti, azzal a feltétellel, ha a harmadik fél adatkezelési és adatvédelmi gyakorlata megfelel a törvényi előírásoknak.

A Színház programjaira történő internetes jegyvásárlás az RS9 Színház honlapján keresztül történik, ahol a vásárláshoz személyes adatok (név, telefonszám, e-mail cím, lakcím) megadása szükséges. Adatfeldolgozó: Jegymester Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31., Fővárosi Bíróság Cg. 01 09 369537).

A Színház adatfeldolgozója a hírlevelek tekintetében a Másik Produkció, aki a www.mailchimp.com oldalon tárolja az információkat. Az adatkezelés időtartama: az adatkezeléshez történő hozzájárulás visszavonásáig. Színház a hírlevelek tekintetében felhasználóitól kizárólag e-mailcímet kér, mely a szolgáltatás nyújtásához feltétlenül szükséges.

A Színház Facebook oldalán (www.facebook.com/masikprodukcioszinhaz) közzétett, szavazás céljából létrehozott Google űrlap kitöltésével a kitöltő hozzájárul, hogy az űrlapon megadott e-mail címét hírlevél küldés céljából a Színház a felhasználó visszavonásáig bizalmasan kezelje.

Színház a www.masikprodukcio.hu weboldalon ún. cookie-kat vagy sütiket használ a felhasználói élmény javítása és az anonim látogatottságmérés érdekében.

Az adatkezelő adatai:

Név: Másik Kulturális Egyesület
Székhely: 3599 Sajószöged, Dobó István utca 10.
Telefon: 06202897150
Adószám: 18910887-1-05
E-mail: hello@masikprodukcio.hu