page-header

Bemutatkozás

Színház MÁSképp

A Másik produkció 2017-ben jött létre azzal a szándékkal, hogy a magyar kultúra különböző területein innovatív, kísérletező, korunkra közvetlenül reagáló érvényes alkotásokat hozzon létre.

Alkotóink a színház, a film,a zene,  a képzőművészet, a vizuális művészetek különféle képviselői akiknek közös értékrendje, ízlése, elhivatottsága, színvonala határozza meg produkcióink művészi minőségét.

background
SZÍNHÁZ TITKOK NÉLKÜL
A kisebb előadások az igazabbak. A néző látja a színész minden mozdulatát, azt, hogy hogyan vesz levegőt, hogyan izzad, hogy nevet, hogy sír. Ezek nem lehetnek hamis dolgok. A nagy színházban, nagyszínpadon sokkal több mindent lehet eltitkolni. /Gulyás Hermann Sándor/

Célunk olyan alkotások létrehozása, melyek nem megszokott módon beszélnek korunkat érintő problémákról, kísérletező szellemünk  pedig folyamatos vizsgálatra és önvizsgálatra késztet minket.

Művészi eszközeink között a humor, az önirónia ugyanolyan fontos szerepet kap, mint a pontos tények dokumentum szerű ábrázolása.

Hitvallásunk: Önmagunk és a világ megismerése a művészet által.

background
KÖZÖS JÁTÉK A NÉZŐKKEL
Én nagyon bírom azt, amikor nincsenek kellékek vagy nincs az a nagy színpadi varázslat. (...) Úgy gondolom, hogy sokkal jobb az, mikor közös játék jön létre a nézőkkel és közös fantázia kelti életre a történetet. /Jászberényi Gábor/