MIÉRT KÉRÜNK TÁMOGATÁST?

Független társulatként óriási szükségünk van támogatásra. Mi nem kőszínházi költségvetésből finanszírozzuk egy új előadás létrehozását. Nálunk nincsenek szuper gázsik. Nincsenek díszítő munkatársak akik előadásról-előadásra beépítenek, majd lebontanak. A díszleteinket mi magunk tervezzük és építjük, jelmezeinket nem varratjuk méretre, kellékeinket nem egy kellékes segítségével állítjuk elő. A mi számunkra a legkisebb támogatás is óriási segítséget jelent, hiszen kiadásaink most csak a legszükségesebb dolgokra tudjuk fordítani. Ahhoz, hogy ez megváltozzon önökre is szükség van. Hiszen az önök támogatása nélkül nincs színházi előadás.    

Mi szeretnénk továbbra is olyan Színházat csinálni, ahol a történeteinkben a szereplők különböző problémákat oldanak meg, kisebb-nagyobb sikerrel vagy kudarccal. Ahol a Repertoárunk sokféle, műfajilag és a megvalósítás szempontjából is, viszont egységesek a probléma- és szociális érzékenységük, az itt és most érvényesítése, az őszinteségük és egyenességük tekintetében.

Aki úgy gondolja, hogy ezek a törekvések méltók a támogatásra, kérjük, segítsen a fennmaradásban! Köszönjük!

 

Jegyvásárlás

Ez a legkonkrétabb mód, ahogy támogathatnak bennünket. Minden egyes jegy megvásárolása segítség. Vegyenek jegyet maguknak, vagy akár másoknak. Karácsonyra, születésnapra, évfordulóra, ajándékba mindenkinek. Ha tetszett, hozzák el ismerőseiket, barátaikat, vigyék hírét színházunknak, produkcióinknak! Estéről-estére így tudjuk megtölteni nézőterünket. Köszönjük!

Részletek: Jegyek

 

Szponzoráció

Cégként úgy is felajánlhat támogatást a Másik Produkciónak, hogy cserébe reklámfelületet biztosítunk önöknek. Terméke, vállalkozása megjelenhet szórólapjainkon, akár saját szórólappal előadásainkon, molinóval, a social media felületeinken, vagy bármely más kreatív módon hirdetve. Szponzorálható a színház, vagy akár egy-egy előadás is. A részleteket a hello@masikprodukcio.hu címen lehet egyeztetni.

 

Egyszeri támogatás

Lehetőségük van akár közvetlen pénzadományt is küldeni számunkra.

Adataink:

Másik Kulturális Egyesület

1064 Budapest Rózsa utca 103. 1/1.

adószám: 18910887-2-42

Számlaszám: MagnetBank 16200106-11608255

IBAN: HU64 1620 0106 1160 8255 0000 0000

SWIFT: HBWEHUHB

Megjegyzésbe kérjük írják be, hogy: TÁMOGATÁS.

 

Amennyiben egy-egy produkció játszását szeretnék jelentősebb összeggel támogatni, kérjük, írjanak a hello@masikprodukcio.hu címre, haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot Önökkel.

 

ADÓ 1%

Minden évben az adóbevallásnál felajánlatják adójuk 1%-át civil szervezeteknek. Ha módjukban áll támogassanak minket ezzel a felajánlással.

Adataink:

Másik Kulturális Egyesület

1064 Budapest Rózsa utca 103. 1/1.

adószám: 18910887-2-42

 

Természetesen sok más aprósággal is segíthetnek. Terjesszék műsorunkat, szórólapjainkat, mondják el véleményüket munkatársaiknak, szomszédaiknak, segítsenek szélesíteni közönségbázisunkat. Osszák meg posztjainkat, jöjjenek hozzánk minél többször. Segítségüket, bizalmukat igyekszünk megszolgálni. Köszönettel: A Másik Produkció munkatársai.

 

Comments are closed.